Standard Svensk standard · SS-EN 12505

Livsmedelsmaskiner - Centrifuger för vegetabiliska oljor och fetter - Säkerhets- och hygienkrav

Status: Upphävd

· Ersätts av: SS-EN 12505+A1:2009
Köp denna standard

Standard Svensk standard · SS-EN 12505

Livsmedelsmaskiner - Centrifuger för vegetabiliska oljor och fetter - Säkerhets- och hygienkrav
Prenumerera på standarden - Läs mer Dölj
Pris: 1 320 SEK
standard ikon pdf

PDF

Pris: 1 320 SEK
standard ikon

Papper

Fler alternativ Färre alternativ
Provläs denna standard
Omfattning
This European Standard covers all significant hazards as identified by risk assessment (see EN 1050), which are listed in clause 4 of this standard, relevant to centrifuges for processing edible oils and fats, when they are used as intended and under the conditions foreseen by the manufacturer.
It specifies safety and hygiene requirements for the design, manufacture, use, maintenance and cleaning of centrifugal machines.
The normal operating methods are described in 3.2.
This standard does not apply to machines using solvent extraction and ancillary machines (e.g. conveyors, hoppers, etc.).
It is not applicable to basket centrifuges.
This European Standard is applicable primarily to machines which are manufactured after the date of approval by CEN.

Ämnesområden

Livsmedelsmaskiner (14.240) Anläggningar och utrustning för livsmedelsindustrin (67.260)


Köp denna standard

Standard Svensk standard · SS-EN 12505

Livsmedelsmaskiner - Centrifuger för vegetabiliska oljor och fetter - Säkerhets- och hygienkrav
Prenumerera på standarden - Läs mer Dölj
Pris: 1 320 SEK
standard ikon pdf

PDF

Pris: 1 320 SEK
standard ikon

Papper

Fler alternativ Färre alternativ

Produktinformation

Språk: Engelska

Framtagen av: Svenska institutet för standarder

Internationell titel: Food processing machinery - Centrifugal machines for processing edible oils and fats - Safety and hygiene requirements

Artikelnummer: STD-28551

Utgåva: 1

Fastställd: 2000-09-01

Antal sidor: 37

Ersätts av: SS-EN 12505+A1:2009